Made-in-Europe.nu
Pimpel Esprit

Pimpel best verkopende Esprit reseller

Pimpel heeft voor de 6e keer de Esprit award gewonnen als best verkopende Esprit reseller wereldwijd. De onderscheiding is uitgereikt tijdens de Esprit World Conference.

 

Het Pimpel-team heeft de hoogste onderscheiding voor de best verkopende reseller in ontvangst genomen tijdens de jaarlijkse Esprit World Conference. Circa 400 deelnemers uit de hele wereld, verzamelden zich in Olympic Valley in Californië, waar in 1960 de Olympisch winterspelen zijn gehouden.

 

Kennis borgen in systemen

Esprit is met 60.000 commerciële licenties wereldwijd een van de grootste leveranciers van CAM systemen. ESPRIT biedt oplossingen voor het extern programmeren van bewerkingen voor frezen, draaien, langdraaien, MillTurn en draadvonken. Pimpel voegt hier eigen applicaties aan toe, zoals CheckitB4 en CheckitB4 first step. Met dat laatste programma kun je al in een heel vroeg stadium, voordat het CAM-programma klaar is, controleren of een werkstuk op een bepaalde machine te maken valt. Tijdens Verspanen 2020 onderstreept Klaas Feijen van Pimpel nog eens het belang van CAM-systemen en een procesmatige aanpak. Deze zijn noodzakelijk om tot een first time right productie te komen en kennis in systemen te borgen. Lees hier meer over zijn presentatie tijdens Verspanen 2020.

 

Pin It on Pinterest