Made-in-Europe.nu
Okuma appstore

Delcam Multi Channel Viewer in Okuma appstore

 

Stilaan wordt de Okuma appstore gevuld. Onlangs is hier de Multi-Channel Viewer app van Delcam Partmaker aan toegevoegd. Deze app is voor alle CNC-machines geschikt.

 

Meerkanaals programma’s stroomlijnen

Met de nieuwe app van Delcam kun je NC-programma’s die over meerdere kanalen lopen snel en efficient stroomlijnen naast elkaar op één scherm. Daardoor is het makkelijker te zien wat er op de verschillende kanalen op dat moment in de machine gebeurt. Zijn de programma’s niet op één scherm zichtbaar, of niet gestroomlijnd, dan is het telkens zoeken naar de juiste programmaregel van dat moment. De verschillende processen worden automatisch gesynchroniseerd weergegeven. Ook is het met de app van Delcam gemakkelijker om in het NC-programma te zoeken naar specifieke regels.

 

https://youtu.be/xnuqFCihbNk

Meerassige machines

Partmaker Multi-Channel viewer is een stukje software speciaal ontwikkeld voor multitasking draaifrees centra en meerassige draaimachines. Op de PC-versie van het programma waren de meerdere kanalen altijd al naast elkaar zichtbaar. De nieuwe app maakt dit dus ook aan de machine mogelijk, mits een Okuma-machine met Thinc OSP besturing. In de Appstore van Okuma staan inmiddels een kleine 30 apps voor de machines. Daaronder niet alleen eigen apps van de machinebouwer, maar ook van derden zoals Delcam, Sandvik, Renishaw, Blum, machining Cloud en Kennametal.
Op de komende EMO toont Okuma de nieuwe besturing.

 

Pin It on Pinterest