Made-in-Europe.nu
Haas UMC 750

Pan-Europese Haas demo days

Op 9 en 10 september organiseren 34 Haas Factory Outlets door heel Europa gelijktijdig demodagen. Make More Money, Faster: onder die noemer worden zowel de nieuwe machines gedemonstreerd als voordelige randapparatuur, die een impuls kan geven aan de productiviteit.

 

HFO’s in 34 Europese landen gelijktijdig demo’s, seminars en machines

Voorbeelden te over hoe met een beperkte investering de productiviteit een boost kan krijgen. Daar gaat het op de Haas demo dagen om. Bijvoorbeeld via het Haas-systeem voor koeling door de spil, wat tot kortere cyclustijden leidt, lagere kosten per werkstuk en dus onder aan de streep een hogere return-on-investment. Het automatische gereedschapinstelsysteem om snel gereedschapscoördinaten in te stellen en tijdens het proces gereedschapsslijtage te compenseren en gereedschapsbreuk te detecteren, is een ander voorbeeld. Standaard zijn de Haas machines hiervoor voorbereid. Met het draadloze intuïtieve tastsysteem (WIPS – Wireless Intuitive Probing System) kan de setuptijd met tot wel 90% worden verkort. De olieskimmer voor de koelmiddeltank, de uitlaat voor de omkasting en het automatische bijvulsysteem voor koelmiddel zijn net zulke voorbeelden die de productiviteit verhogen.

 

Haas demo days
In de Benelux vinden de demodagen zowel in Vianen plaats als bij Haas Automation in Brussel (Zaventem).

Verspaningsdemonstraties

Uiteraard kunnen de bezoekers van de Demo Dagen ook de nieuwste machines van Haas onder spaan zien. In de technische seminars lichten de experts de nieuwe verspaningsstrategieën toe. Sneller meer geld verdienen met productie is toegankelijk voor zowel gebruikers van Haas-machines als verspaners die zonder de machines van het Amerikaanse merk werken.

Het event vindt op 9 en 10 september gelijktijdig plaats in een groot aantal Europese landen, in totaal op 34 locaties. In de Benelux is dat in Brussel en in Vianen. Meer informatie vind je hier.

 

Pin It on Pinterest