Made-in-Europe.nu
ABN Metaalunie

Voordeeltje voor Metaalunie leden bij leasing

Koninklijke Metaalunie heeft een overeenkomst gesloten met ABN Amro, zodat Metaalunieleden van voordelen kunnen profiteren als ze machines leasen. De branchevereniging van de metaalindustrie bestempelt leasing als een alternatief voor de financiering van investeringen in nieuwe technologie.

 

Samenwerking met ABN AMRO

De nieuwe Ledenvoordeel-overeenkomst is ondertekend door Metaaluniedirecteur Organisatie Bert Jaarsma en Liesbeth van Houwelingen, chief commercial officer ABN-AMRO. Voor Metaalunieleden biedt ABN AMRO-Lease een aantrekkelijke faciliteit aan. Liesbeth van Houwelingen ziet operational lease als een alternatief voor de bancaire financiering van investeringen. “Of het nu gaat om een vervangings- of uitbreidingsinvestering, lease kan in beide gevallen een flexibele en pasklare oplossing zijn zonder dat het werkkapitaal wordt aangetast.” Volgens haar is met name de Fast Track aanvraagprocedure die de bank hanteert aantrekkelijk voor ondernemers. Zij krijgen binnen enkele dagen duidelijkheid over het al dan niet goedkeuren van de aanvraag. Het voordeel voor Metaalaunieleden zit verpakt in het ledenvoordeel dat de Metaalunie aanbiedt door overeenkomsten met bedrijven te sluiten. Ontzorgen en kwaliteit staan daarbij voorop, aldus Bert Jaarsma.

 

1 comment

Pin It on Pinterest