Made-in-Europe.nu
TICC

Calculatiesoftware levert méér op dan snelle offerte

Het geld wordt verdiend in de werkplaats, waar de spindels draaien. Toch groeit bij menig bedrijf de vraag of afdelingen offertes betrouwbaarder en sneller kunnen maken. Tijd voor calculatiesoftware?

 

Kleinere en complexe series zorgen voor meer aanvragen en dus voor meer rekenwerk. Software om sneller en met minder mankracht prijsaanvragen te beantwoorden, leidt niet alleen in het voortraject tot voordelen. “Je kunt er meer inzicht mee krijgen in de kostenstructuur in de productie. Bovendien wordt de know how gedeeld en centraal opgeslagen,” zegt John Snijders van Encoma. Encoma vertegenwoordigt in de Benelux de makers van TICC, een uitgebreide calculatietool voor de metaalverwerkende industrie. Het Duitse softwarehuis achter het calculatiemodel TICC, R+B GmbH, heeft de mogelijkheden van het pakket onlangs uitgebreid. Ook nu kunnen  meerassige draaibewerkingen meegenomen worden.

 

Lees verder

Ook interessant

Pin It on Pinterest