Made-in-Europe.nu
Willemin Macodel

Verspanersforum en Heidenhain themadag op Demoweek:

Heidenhain en Verspanersforum presenteren gezamenlijk tijdens de Demoweek het thema Productieve en betrouwbare freesprocessen. Ze gaan vooral in de vraag hoe je zo’n proces inricht. Naast een inleiding zijn er demonstraties op een Willemin Macodel met een Heidenhain iTNC530 besturing.

 

Productieve en betrouwbare freesprocessen inrichten

De Demoweek in Veenendaal en Ede staat weer voor de deur. Van 28 – 31 maart tonen acht techniekbedrijven hun belangrijkste nieuwe producten. Thema is dit jaar smart manufacturing door ketensamenwerking. Heidenhain en Verspanersforum grijpen de Demoweek aan om op donderdag 30 maart een extra bijeenkomst te organiseren. De dag staat in het teken van het onderwerp Hoe te komen tot Productieve en betrouwbare freesprocessen?

 

Demo op Willemin Macodel

Productiviteit verbeteren is slechts één kant van de medaille. De echte winst zit in de combinatie met een betrouwbaar freesproces. Dat levert constant hogere productiviteit. Harm Kort schetst namens het Verspanersforum eerst de theorie en zal ingaan op alle facetten van een betrouwbaar freesproces. Daarna is er een demonstratie op een multitasking machine van Willemin Macodel die voor de Demoweek bij Heidenhain wordt geplaatst. De Zwitserse precisiemachine is voorzien van een Heidenhain iTCN530 besturing. Het programma wordt op 30 maart twee keer gepresenteerd, om 11.00 en om 14.00 uur. Speciaal voor de ochtendsessie opent Heidenhain die dag de deuren om 10.30 uur, zodat de deelnemers ’s middags nog alle kans hebben om de andere bedrijven die meedoen aan de Demoweek te bezoeken. Deelname is gratis, aanmelden wel verplicht en voor 24 maart.

Heidenhain zelf toont tijdens de Demoweek niet alleen hoe men met connected machining inspeelt op het thema smart industry. Ook worden nieuwe 3D tastsystemen gedemonstreerd en de nieuwe touchscreens voor de CNC besturingen. Aanmelden voor de Demoweek kan hier.

 

Pin It on Pinterest