Made-in-Europe.nu
Pimpel

Pimpel wint voor 7e keer Esprit Top Performer Award

Pimpel is tijdens de ESPRIT World Conference 2017 voor de 7e keer onderscheiden met de Top Performer Award. Deze onderscheiding is voor de bestverkopende reseller.

 

De jaarlijkse conferentie van Esprit heeft onlangs opnieuw in Los Angeles plaatsgevonden, dit keer in Universal City. Resellers uit de hele wereld komen hier bijeen om kennis en ervaringen te delen. Dit jaar won Pimpel de prijs voor de 7e keer. Een compliment voor het team met 8 vestigingen in Europa. “Wij zijn heel trots dit jaar weer de hoogste onderscheiding te mogen ontvangen. Dit dankzij al onze nieuwe en bestaande klanten, die tevreden werken met het ESPRIT CAM systeem en de oplossingen van PIMPEL zoals CHECKitB4 dagelijks ervaren”, zegt Klaas Feijen van Greenock Powered by Pimpel, de Benelux vestiging.

Esprit is met 100.000 commerciële licenties wereldwijd een van de grootste leveranciers van CAM systemen.

 

Pin It on Pinterest