Made-in-Europe.nu
orderfox.com

Orderfox.com breidt uit met Kennis & Trends sectie

Het online portal voor de CNC Industrie Orderfox.com heeft een nieuwe sectie aan de website toegevoegd. In Knowledge & Trends gaat het platform gebruikers artikelen uit internationale media aanbieden, rapporten van onderzoeksinstituten en industrie-informatie. Orderfox wil komende maanden het aanbod in deze sectie uitbreiden door meer partners aan het platform te verbinden.

 

Onlineplatform voor CNC industrie breidt aanbod uit

Orderfox.com werd op de EMO 2017 gelanceerd. Het platform zegt sindsdien zo’n orders voor in totaal 320.000 CNC onderdelen te hebben geplaatst die ook daadwerkelijk geproduceerd zijn. Om de positie als dé plek op internet voor de CNC industrie te verstevigen, gaat de onderneming uit Lichtenstein nu ook informatie over de branche delen.

 

Nieuwe businessmodellen door digitalisering

Hiervoor zoekt Orderfox.com samenwerking met zowel media in de CNC industrie, onderzoeksinstellingen en R&D organisaties die een deel van hun informatie willen delen. Deze wordt gratis beschikbaar gesteld in de sectie Knowlegde & Trends op de website van het platform. Geregistreerde gebruikers hebben er direct toegang tot. Behalve informatie over de technologische trends in deze sector, wil het platform ook informatie gaan delen die de nieuwe businesskansen van de digitalisering biedt. Ook achtergrondinformatie over trends in nieuwe en bestaande markten voor CNC maakbedrijven en inkopers krijgen een plek.

In het digimagazine van december 2017 kun je een achtergrondartikel over Orderfox.com lezen

Meer informatie over het platform vind je hier.

 

Pin It on Pinterest