Made-in-Europe.nu
KMWE Malaysia

KMWE Malaysia best presterende toeleverancier Besi

KMWE Malaysia heeft de Best Performance Supplier Award 2017/2018 gekregen van Besi. De dochteronderneming van KMWE Group krijgt de award in de categorie Complete Module Part.

 

De award van Besi is de verdienste van een krachtige samenwerking tussen de klant, KMWE Malaysia en het Eindhovense KMWE Precision, met ondersteuning vanuit KMWE Systems, zo laat de onderneming weten.

 

Genomineerd voor DISCA award

Als het even meezit blijft het dit jaar niet bij deze award. KMWE is namelijk ook genomineerd voor de DISCA ’18 award, de onderscheiding voor de beste Nederlandse toeleverancier. Deze award wordt toegekend aan bedrijven die zich onderscheiden in de manier waarop ze samenwerken met klanten. Er zijn zowel awards voor de suppliers als voor de uitbesteders. De uitreiking is 21 november.

 

Pin It on Pinterest