Made-in-Europe.nu
integrated robot

RoboJob toont nieuwe modellen op Machineering

Na Duitsland en Frankrijk toont RoboJob eind maart in Brussel de nieuw integrated robotmodellen op Belgische beursbodem. Op Machineering 2019 pakt het Belgische automatiseringsbedrijf uit met de nieuwe Turn- en Mill-Assist modellen, die een half jaar geleden op de AMB in première zijn gegaan.

Handling & Robotics Technology is dit jaar een van de tien themaroutes op Machineering. Met zo’n themaroute ziet de exposant in korte tijd rondom een bepaald actueel onderwerp in de maakindustrie de belangrijkste innovaties op dat vlak. Robotisering als onderdeel van advanced manufacturing ontbreekt daarin niet.

Snelle installatie door integrated concept

Voor RoboJob is Machineering een thuiswedstrijd. “We kijken er enorm naar uit om onze nieuwe, Integrated productlijn voor te stellen in België”, vertelt Area Sales Manager Bart Vercruysse. “Deze nieuwe Turn- en Mill-Assist modellen hebben van bij de start meteen enorm veel succes gekend en worden niet enkel vlot verkocht, maar ook vlot geïnstalleerd.” Dat laatste heeft alles te maken met het concept van de Integrated producten. Bij deze robotcellen staat de volledige automatisering op één vast onderstel. Hierdoor verloopt de installatie vlot en kan de operator de cel relatief eenvoudig verplaatsen naar een andere machine als dat nodig is. De Turn-Assist 270 i die RoboJob demonstreert in Brussel heeft een diameterbereik tot 270 mm. Ook de Mill-Assist Essential i wordt getoond.

Machineering vindt van 27 tot en met 29 maart plaats in Brussel.

Pin It on Pinterest