Op de EMO presenteerde STYLE High Tech onlangs de XXL draaibank met een diameter van bijna 2 meter

STYLE High Tech organiseert opnieuw VIP Demodagen. Op 22 en 23 november kunnen klanten in Bunschoten persoonlijke demonstraties krijgen.

STYLE High Tech geeft de bezoekers aan de VIP Demodagen weer een VIP-behandeling: demonstraties op maat.

De Nederlandse machinebouwer richt zich met de draai- en freesbanken vooral op bedrijven die veel enkelstuks en kleine series maken.

Op maat demo

Wouter van Halteren, eigenaar STYLE High Tech: “We realiseren ons dat niet elke bezoeker dezelfde behoefte heeft. Daarom krijgen de bezoekers de keuze: of een demonstratie aan de machine, waar ingegaan wordt op de bijzondere  eenvoud van de dialoog besturing; of we geven een VIP demo aan hand van de specifieke uitdagingen van de producten van de klant zelf.” Eventueel kan de bezoeker ook voor een infosessie over de besturing kiezen. “Het belangrijkst is dat de klant zijn eigen programma voor die dag bepaalt.”

Enkelstuks en kleine series

De draai- en freesbanken van deze Nederlandse machinebouwer onderscheiden zich door de eenvoudige besturing, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor wie veel kleine series en enkelstuks draait of freest, waarbij aan de machine geprogrammeerd wordt. Op de STYLE draaibanken zijn producten te bewerken met een diameter van 350 tot 2.000mm en met een lengte tussen de centers van 850 tot 10.000mm. De freesbanken hebben een beweging in de X van 600mm tot 4.000mm

Meer informatie

Aanmelden voor een VIP demo kan via de website: www.stylehightech.com

Of bel direct met Michel Haaima (+31 (0)6 – 51 79 88 57) in Nederland of Geert de Langhe (+32 – 497 322 109) in België.

 

Pin It on Pinterest