Om beter aan de groeiende vraag voor groter draaiwerk te kunnen voldoen heeft HP Techniek in Barneveld in een tweede EMCO CNC draaimachine geïnvesteerd. Sinds kort staat er een EMCO Maxxturn 110MY, het grootste type uit de Maxxturn serie.

Groter en nauwkeuriger

HP Techniek is een hoogwaardige toeleverancier die sterk is in het nauwkeurig verspanen van de meest uiteenlopende materialen waaronder exotische werkstoffen als Inconel, Hastalloy, Super Duplex, Stavax en dergelijke. Malouel L’Hoést, directeur van HP Techniek: “Onze klanten in voornamelijk de scheepsbouw, offshore en petrochemische industrie verlangen steeds hogere nauwkeurigheden waarbij productafmetingen maar blijven groeien.” Daarom heft hij geïnvesteerd in de grote draaimachine van EMCO. De EMCO Maxxturn 110 MY beschikt over een 500mm klauwplaat met speciale bekken en een 42 Kw hoofdspil, voorzien van een 2-traps overbrenging voor ruim voldoende koppel in de lagere toerentallen. De machine beschikt over 1500 mm draailengte, een hydraulische bril, aangedreven gereedschappen en een Y-as verplaatsing van 180mm.

XL uitvoering

Nieuw is dat de EMCO Maxxturn 110 nu niet alleen in een 1.500 en 2.500mm draailengte beschikbaar is maar ook in een 3.500mm XL uitvoering.

 

Meer informatie

HP Techniek

De Ridder THO

EMCO Maxxturn 110MY

 

Pin It on Pinterest