Draai-freesbewerkingen kom je steeds meer tegen. Het Verspanersforum biedt nu een trainingsmodule hiervoor aan.

Het Verspanersforum breidt dit najaar het trainingsprogramma Productieve Economische verspaningstechnologie uit met een extra module rond het multi task bewerken.

 

Harm Kort, voorzitter en docent, denkt dat dit een waardevolle aanvulling is op het bestaande trainingsprogramma, waarmee de stichting afgelopen voorjaar een succesvolle start heeft gekend. Deelnemers krijgen nu dus ook de module Productief Economisch Multi Task bewerken, waarmee de stichting duidelijk inspeelt op het groeiend aantal bedrijven dat draai-freesbewerkingen (of andere combinaties) combineert in een machine.

Oktober
Het nieuwe trainingsprogramma wordt op 9, 10, 11 en 18 oktober aangeboden in Assen, met respectievelijk Productief Economisch Draaien, Frezen, Kotteren/Boren en Multi Task bewerken. Voor de regio midden zal hetzelfde programma worden aangeboden in Eemnes op 2, 3, 4 en16 oktober. De trainingen zijn praktijk gerelateerd en direct toepasbaar op het productieproces, kortom resultaatgericht en meetbaar. De kosten zijn 295,= euro per sessie per deelnemer deze zijn inclusief werkboek, notitieblok, schrijfmiddelen, koffie, thee,water en lunchbuffet.

Verdere uitbreiding
Het Verspanersforum wil dit najaar nog modules rond het slijpen toevoegen aan het trainingsprogramma (productief economische vlakslijpen, rondslijpen en gereedschapslijpen) en nog een basistraining Machine Operator.

 

Meer informatie

Het verspanersforum

 

Pin It on Pinterest