Made-in-Europe.nu
Airbus: luchtvaartindustrie blijft doorgroeien

Airbus: luchtvaartindustrie blijft doorgroeien

Je kunt geen seminar van een machinebouwer bezoeken, of een beursstand oplopen, of je wordt geconfronteerd met oplossingen voor de luchtvaartindustrie. Heel veel machinebouwers zetten met de ontwikkeling daarop in. Net als gereedschapsfabrikanten. Waarom? Omdat dit de groeimarkt voor de komende decennia is. Kijk maar naar deze infografic van Airbus. En lees hier hoe in Nederland een bedrijf als Fokker Landing Gear in Helmond op inspeelt.

 

airbus
De groei van de luchtvaartindustrie in de komende jaren, aldus Airbus.

 

Meer dan 29.000 nieuwe vliegtuigen zijn er dus nodig voor 2032. Dan snap je ook waarom spaanvolumes bij machines voor het frezen van titanium fors omhoog moeten. Anders kun je nooit tot 29.000 nieuwe vliegtuigen komen voor die tijd.

Wil je meer details weten? Hier kun je de rapporten downloaden die Airbus deze week heeft vrijgegeven. En lees hier een aantal recente artikelen over technologische ontwikkelingen, gericht op de luchtvaarttoeleveringsindustrie.

 

 

1 comment

  • […] een nieuwe toeleverancier te overwegen. Het biedt dan ook nieuwe kansen om verder te groeien in de luchtvaartindustrie, die alom als een van de groeimarkten voor de maakindustrie wordt gezien. De eerste contacten in […]

Pin It on Pinterest