Techni-Show awards

Alle winnaars bij elkaar.

Een eerste dag, de eerste impressies van de Techni-Show 2014. Een beursdag met heel veel werkende techniek, met innovaties, met veel bezoek. En een beurs met exposanten die merken dat de Nederlandse maakindustrie weer wil investeren. Kijk mee naar een aantal indrukken van dag 1.

Robot wisselt Captohouders

Romias gereedschapwissel
De robot wisselt de gereedschappen in deze turret.

Romias wisselt de Capto-gereedschaphouders van draaimachines. Daarmee wordt een belangrijke bottleneck in het automatiseren van draaimachines weggewerkt en vergroot het team van Martijn Jansen de inzetbaarheid van draaimachines.

De Award-winnaars

Techni-Show awards
Alle winnaars bij elkaar.

Alle winnaars van zowel de ESEF als de Techni-Show Innovatie Awards op een rij. Bij de Techni-Show gaan de prijzen naar Wila (Platina – Easy2Move gereedschapwisselsysteem voor kantpersen), Trumpf (Goud – Brightlinelaser) en Cellro (Zilver – Xcelerate robotcel). Morris Solutions heeft een speciale pluim gekregen voor de bijzonder innovatieve handschoen met hoekmeetinstrument. Nevat is de grote winnaar van deze beurs: zowel de ESEF Award in de categorie Innovatieve Ketensamenwerking als de Made in Holland Award. MMID wint de ESEF Award in de categorie engineering & design en Oerlikon Balzers in innovatieve materiaaltoepassingen. De publieksprijzen gingen bij de ESEF ook naar MMID en bij de Techni-Show awards naar Resato.

Drukke Guided Tours Verspaning

guided tours verspaning
Harm Kort van het Verspanersforum leidt de eerste groep rond.

Veel interesse en tevreden geluiden bij de eerste Guided Tours Verspaning, direct om 11.00 uur op de eerste beursdag.

Precisiefrezen met Mikron

Precisiefreesdeel op een Mikron HSM-machine gemaakt.
Precisiefreesdeel op een Mikron HSM-machine gemaakt.

+GF+ toont een Mikron HSM 400 5-assige freesmachine met een nieuw type spindel. Deze koelt tot voor in de neus, wat voor nog meer nauwkeurigheid zorgt, zichtbaar in dit werkstuk dat gefreesd wordt.

Seco: titaan frezen

seco 2050
Deze frees van titaan belooft hogere productiviteit.

Seco toont de nieuwste MS2050 wisselplaat voor het frezen van titaan.

Jaarboek Verspanen voor Frans van der Brugh

jaarboek verspanen
Frans van der Brugh (l) krijgt uit handen van Franc Coenen het Jaarboek Verspanen overhandigd.

Frans van der Brugh, branchemanager voor onder meer Dutch Precision Technology, Mould & Dies Industry en Nederlandse Precisie Slijpbedrijven heeft het eerste Jaarboek Verspanen in ontvangst genomen. Hoofdredacteur Franc Coenen overhandigt hem het eerste exemplaar. Het Jaarboek Verspanen is een gezamenlijke uitgave van Made-in-Europe met 54U Media en is de hele week op de stand in hal 7 verkrijgbaar. Ruim 6000 verspanende bedrijven krijgen het deze week automatisch toegestuurd.

Pin It on Pinterest