Lees of download het Made-in-Europe digimagazine september 2014 over 3D-printen en CNC-verspanen hieronder.

Digimagazine over industrieel 3D-printen en CNC-verspanen voor de maakindustrie in de Benelux.

In deze uitgave interviews met John Kooning (DMG Mori) en Bernhard Bringmann (Starrag). Verder adaptief verspanen, Asco Industries verkleint work in progress met Makino-machines, slijptechnologie komt terug, Voxeljet 3D-printen en composieten, Pero reinigingstechnologie. Verder artikelen over Otto Klumpp, GF Machining Solutions, Industrie 4.0 en de machinebouw, nieuwe machines van Mori Seiki, PTW organiseert Trends of Tomorrow op AMB 2014, Seco Tools over nikkellegeringen en carbon verspanen, Coli-Cleaner reinigt zonder chemicaliën en terugblik op Grinding Symposium van United Grinding.

 

Download als pdf

 

Pin It on Pinterest