Made-in-Europe.nu
Orderfox.com

Orderfox Nederlandstalig

Orderfox, het tijdens de EMO gelanceerde internetplatform voor de wereldwijde CNC industrie, is nu ook in een Nederlandstalige versie beschikbaar. Enkele dagen geleden heeft Orderfox Nederlands als een van de vier nieuwe talen toegevoegd.

 

Online platform voor CNC industrie breidt verder uit

Orderfox.com is een platform waarop toeleveranciers en uitbesteders van CNC delen elkaar vinden. De initiatiefnemers willen echter veel meer bereiken, zoals op de EMO in Hannover duidelijk gedemonstreerd werd. We willen de Google van de CNC industrie worden, aldus Oliver Lorenz van de start-up uit Lichtenstein. Het online bij elkaar brengen van inkopers van CNC delen en toeleveranciers is de eerste doelstelling. Orderfox.com wil echter méér. “Orderfox.com is het internet van de CNC branche.”

 

Op termijn 40 talen

In hoog tempo is het jonge bedrijf bezig verschillende deelmarkten te veroveren door de content in de eigen landstaal beschikbaar te stellen. Nederlands is daar nu samen met Noors, Portugees en Kroatisch aan toegevoegd. Half september werd ook al de Chinese markt toegevoegd aan het platform, een community van zo’n 78.000 CNC bedrijven. Uiteindelijk wil men zo snel mogelijk het platform in 40 verschillende talen aanbieden, waarbij premium gebruikers wel meer taalfeatures tot hun beschikking krijgen dan de gewone – gratis – gebruikers van het platform.

 

Pin It on Pinterest