Made-in-Europe.nu
awards

Wie wint TechniShow Innovation Awards 2020?

Nu de EMO achter de rug is, kan de Nederlandse metaalindustrie zich opmaken voor de TechniShow 2020. Dat betekent ook dat er weer TechniShow Innovation Awards 2020 worden uitgereikt. Wie heeft de beste innovatie – product of proces – waarmee je echt economische of maatschappelijke veranderingen in gang zet?

Twee categorieën
De opzet is dit keer gewijzigd. Er zijn nog maar twee categorieën: New Tech en Dutch Technology. Voor de eerste categorie is het belangrijk dat de innovatie niet eerder op de TechniShow is gepresenteerd en dat de innovatie in 2019 of daarna op de Nederlandse markt komt. Dutch Technology is de opvolger van de Made-in-Holland Award. Voorwaarde hiervoor is dat het bedrijf van origine Nederlands is én dat de productie in Nederland plaatsvindt.

Uitreiking op Avond van de Maakindustrie
De vakjury bestaat uit Tom Bouws (Kamer van Koophandel), Tom Bosch (TNO), Gert Jan Braam (ING), Frans van der Brugh (Teqnow), Anne-Jaap Deinum (NEVAT), Tim Wentink (Technishow Magazine) en Erik Weustink (54UMedia). Deelname is alleen mogelijk voor bedrijven die exposeren op de TechniShow 2020 en kost € 599. De uitreiking vindt op 4 maart 2020 plaats tijdens de Avond van de Maakindustrie.

Meer informatie vind je hier

Pin It on Pinterest