Made-in-Europe.nu
i.Revitalise

B2B matchmaker i.Revitalise stelt platform tijdens Coronacrisis gratis beschikbaar

Het Belgische deelplatform voor hightech machines, apparatuur, engineering en know how i.Revitalise stelt het platform gratis beschikbaar voor bedrijven die getroffen worden door onverwachte supply chain problemen en bedrijven die kunnen helpen. Gedurende de coronacrisis worden vraag en aanbod gratis bijeengebracht.


Door de wereldwijde pandemie worden supply chains ernstig verstoord. Dat komt door allerhande controles, maatregelen, afwezigheid van productiepersoneel et cetera. Lokale productiecapaciteit kan bedrijven die hierdoor getroffen worden, helpen. De vraag is echter: waar is welke productiecapaciteit wel nog beschikbaar? Precies daar gaat i.Revitalise bij helpen.

Vraag en aanbod matchen

Denk aan productiecapaciteit voor onderdelen voor cruciale machines (bijvoorbeeld 3D printers om onderdelen van beademingstoestellen bij schaarste lokaal te produceren). Of overcapaciteit bij nog draaiende productiebedrijven inzetten om dringende productiebehoeften van andere bedrijven in te vullen. Getroffen bedrijven kunnen hun vraag doorsturen via de contactpagina van i.Revitalise. Het platform gaat dan op zoek naar wie deze vraag kan beantwoorden. Het platform doet er alles aan om binnen 24 uur de eerste opties aan te reiken. Bedrijven kunnen ook zelf op het platform gaan zoeken, mits ze zich registreren, Bedrijven die capaciteit of materialen beschikbaar willen stellen, kunnen zich eveneens registreren op het platform. Ten minste tot 5 april blijft het matchen van vraag en aanbod via het platform gratis. i.Revitalise wil zo haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.

De Belgische start-up i.Revitalise biedt via een online deelplatform eenvoudige toegang tot bestaande high tech assets en capabilities voor bedrijven met een productieprobleem, een investeringsdossier met lage ROI, ter voorbereiding van een investering of gewoon om de juiste leverancier te vinden.

Pin It on Pinterest