Eigenlijk had vandaag de TechniShow moeten starten. Het feest van de maakindustrie is echter verschoven naar september. Exposanten grijpen de kans om aan in het smart industry tijdperk andere wegen te zoeken om de doelgroep te bereiken. BMO Automation presenteert donderdag een live demonstratie van de nieuwe automatiseringsoplossingen via het eigen YouTube kanaal.


Vorige week kondigde DMG Mori al aan dat het ook qua marketing, training en opleiding méér voor digitale oplossingen gaat kiezen. In Nederland slaat nu ook BMO Automation deze richting in, op dit moment om maakbedrijven te informeren over de innovatie die het deze week op de TechniShow had willen presenteren. De reisbeperkingen vanwege het Coronavirus zijn een van de redenen hiervoor te kiezen.

BMO Automation gaat eerste keer live uitzenden via eigen YouTube kanaal

Live demonstraties en Q&A

BMO Automation gaat donderdag 19 maart vanaf 13.00 uur live demonstraties geven van onder andere de nieuwe Smart Centric E-Clamp, waarmee het bedrijf genomineerd was voor de TechniShow Innovation Award. De demonstratie is live te volgen via het YouTube kanaal van de automatiseerder. ‘We merken dat CNC verspaners manieren zoeken om geïnformeerd te worden over de innovaties die we op de TechniShow wilden gaan presenteren’ legt Frank Biemans, directeur van BMO Automation uit. ‘Dat kun je uiteraard per mail of per telefoon doen maar het in werking zien van onze oplossingen maakt het verhaal nog duidelijker. Het is nieuw voor ons maar we hopen dat we een leuke interactie krijgen met het publiek.” De demo begint om 13.00 uur, kijkers kunnen vanaf 15.00 uur live vragen stellen. Naast de nieuwe klem presenteert het ook simpele tips om te automatiseren en gaat het zelfs in op hoe de metaalindustrie met de Coronaproblematiek moet omgaan. Frank Biemans sluit niet uit dat BMO Automation deze aanpak gaat herhalen. “Bij gebleken succes gaan we door met deze manier van informeren. Het streven is om in de toekomst ook gastsprekers uit te nodigen om extra diepgang en duiding aan bepaalde onderwerpen te geven.”

Het YouTubekanaal van BMO Automation vind je hier

Pin It on Pinterest