Tjarko Bouman

Tjarko Bouman (49) wordt per 1 augustus de nieuwe CEO van NTS-Group . Hij volgt de huidige topman Marc Hendrikse op die het bedrijf per die datum zal verlaten. Bouman komt bij Vanderlande vandaan. 


Marc Hendrikse, een van de architecten achter de fusie waaruit later NTS-Group is voortgekomen vertrekt nadat hij sinds 2007 CEO is geweest. “De komende jaren is beheersbare groei van belang voor een toeleverancier van de hightechindustrie zoals NTS. Verdere integratie met Norma vraagt de komende twee jaar nog steeds aandacht van het management”, zo zei Hendrikse bij de toelichting op zijn vertrek. Na 15 jaar vind hij het tijd worden het stukje over te dragen.

Nieuwe fase voor de groep

Volgens de Raad van Commissarissen en de aandeelhouder, ondernemersfamilie Wintermans, is Bouman de juiste persoon om NTS te leiden in een fase waarin, onder voorwaarde van beheersbare groei, de ontwikkeling van onderscheidende en strategische klantproposities centraal staat.

Tjarko Bouman

Tjarko Bouman heeft uitgebreide ervaring in het internationaal bedrijfsleven en de hightech industrie. Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, heeft hij diverse rollen in consulting en management bekleed. In zijn laatste rol bij Vanderlande is hij eindverantwoordelijk voor de Warehousing en Parcel business in grote delen van Europa en Azië. Dit behelst zowel Verkoop, Engineering, Realisatie en Oplevering van projecten, en Services & Maintenance. Tjarko heeft in het bijzonder transitie- en groeiervaring gecombineerd met een heldere klantfocus.

NTS-Group behaalde vorig jaar een omzet van ca. €280 mln. Met circa 1700 medewerkers wereldwijd, waarvan ongeveer 1050 in Nederland, is NTS een van de grotere werkgevers in de hightech sector.

2 gedachten over “Tjarko Bouman nieuwe CEO NTS-Group

Reacties zijn gesloten.

Pin It on Pinterest