Freeturn

Met als titel It’s Tool Time start Ceratizit op 26 november een TV-show vol informatie en entertainment over de wereld van de verspanende gereedschappen. Wie hierna de diepgang zoekt, kan terecht bij de Insight programma’s.


“In een tijd waarin beurzen worden geannuleerd en direct contact een serieuze uitdaging is, zijn innovatieve oplossingen nodig om ons toch in contact te kunnen brengen met klanten”, zo zegt Tinus Zuetenhorst, directeur van Ceratizit Nederland & België. Daarom is op groepsniveau het format voor It’s Tool Time ontwikkeld. Daarmee wil de fabrikant van gereedschappen op een interactieve manier digitaal informeren over trends en nieuwe gereedschapsontwikkelingen. ”We verwachten dit initiatief de komende jaren verder zullen uitbreiden”, kondigt hij alvast aan.

Gereedschapproducent zoekt alternatief voor beurzen en evenementen

Opening Innovation Center in Parijs

De première is op 26 november. Dan gaat de eerste show van 75 minuten live. Verspanende gereedschappen krijgen de hoofdrol, maar kijkers krijgen tevens een kijkje achter de schermen bij het bedrijf. Zo zal er een live verbinding zijn met Parijs, waar Ceratizit op die dag het nieuwe Innovation Center opent. Hier gaat de groep de High Dynamic Turning technologie evenals het FreeTurn gereedschap verder ontwikkelen. De High Dynamic Turning technologie wordt live gedemonstreerd tijdens de uitzending bij de bewerking van een complex product op een bewerkingscentrum. Experts zijn aanwezig om uitleg te geven over bewerkingsmethoden die de productieprocessen efficiënter maken.

Diepgang in Insight

Omdat een uitzending van 75 minuten niet voldoende is om onderwerpen als FreeTurn en andere productinnovaties tot in detail te bespreken, zal Ceratizit na de It’s Tool Time uitzending ook twee ‘insight’ programma’s van elk 45 minuten uitzenden. “De insight programma’s bieden voldoende tijd om elk onderwerp uitgebreid te bespreken.

Aanmelden voor de eerste uitzending van It’s Tool Time kan via deze link

Foto: een van de innovaties van Ceratizit die aan bod komen is het FreeTurn gereedschap

Pin It on Pinterest