Made-in-Europe.nu
Siemens 3d printen

Brainport start AM learning community

Negen bedrijven en organisaties uit de hightech maakindustrie van Brainport Eindhoven bundelen de krachten en richten de Additive Manufacturing learning community op. Gezamenlijk gaan ze kennis en ervaringen delen in masterclasses die de industrie moeten helpen de strategische beslissingen over AM te nemen.


De AM learning community richt zich specifiek op op de sectoren: hightech manufacturing, healthcare, mobility, safety & security en aerospace. Deelnemers aan de masterclasses leren over de voordelen en kansen die Additive Manufacturing oplevert, de integratie in bestaande productieprocessen, hoge volume productiemogelijkheden. Ook wordt ingegaan op flexibele toeleverketens, automatisering en spare parts productie.

3D Delta Week

De eerste masterclasses worden tijdens 3D Delta Week gehouden. Deze richten zich specifiek op de sectoren healthcare en safety & security worden gehouden op 8 en 9 december.

De initiatiefnemers van de AM learning community zijn Brainport Development, Mikrocentrum, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, RAI Automotive Industry NL, Brainport Industries, Smart Industry Hub Zuid, K3D-AddFab (met KWME, NTS, De Valk, Additive Industries en K3D), AMcubator (met Additive Center, Marketiger, AM-flow, DSM, AM-Solutions, Hexagon) en het fieldlab MM3D (Industrio, AMPC, TU/e).

Pin It on Pinterest