Tech2B

Zowel Made-in-Europe als 3D Print magazine worden content creator voor Tech2B, het digitale platform voor de maakindustrie. Tech2B gaat wekelijks content van beide nieuwsmedia voor de maakindustrie delen met de inmiddels meer dan 2.500 Nederlandse en Belgische maakbedrijven die bij het platform zijn aangesloten.


Tech2B biedt inkopers van technische onderdelen en maakbedrijven een online platform om snel de juiste partijen te vinden voor een order of project. Inmiddels maken meer dan 2.500 bedrijven hiervoor gebruik van het platform. De initiatiefnemers van het platform zijn bezig om de inhoud te verbreden met content voor en over maakbedrijven. “We willen de gebruikers relevant updates-, events- en nieuwsberichten aanbieden, niet alleen van de bedrijven zelf maar ook relevant items voor de sector als geheel”, zegt Sjors Hooijen, CEO/CTO en Co-Founder van Tech2B, over de reden waarom het platform een content creator zocht.

Nieuwsberichten en achtergrondartikelen voortaal gedeeld met digitaal platform maakindustrie

Win-win situatie

Precies op dit punt hebben Tech2B en 3D Print magazine en Made-in-Europe elkaar gevonden. “Wij informeren de maakindustrie op een gemakkelijk toegankelijke manier over hoe de technologie zich ontwikkelt, wat dit voor bedrijven betekent en hoe ze daarmee hun positie in de markt kunnen versterken”, zegt Franc Coenen, hoofdredacteur van beide websites annex vakbladen. Industrie 4.0, digitalisering en additive manufacturing zijn drie kernbegrippen waarover 3D Print magazine en Made-in-Europe berichten. Door de content te delen met de gebruikers van Tech2B, vergroten de beide online publicaties het bereik en wordt Tech2B tegelijkertijd nog aantrekkelijker voor bedrijven om te gebruiken. Niet alleen voor nieuwe business, ook voor content over de snelle technologische veranderingen.

Vanaf deze week zullen er wekelijks korte samenvattingen van artikelen op Made-in-Europe en 3D Print magazine op Tech2B gepubliceerd worden.

Pin It on Pinterest