Machineering 2023

Machineering 2023 breidt uit. De Belgische machine- en engineeringbeurs heeft besloten om naast hal 8 van Brussels expo ook de patioruimte bij de beurs te betrekken. Machineering telt ondertussen al meer dan 110 exposanten.


Brussels expo wordt eind maart weer de plek waar de maakindustrie, machinebouw en industriële toelevering de oplossingen vindt voor de uitdagingen op zowel het vlak van engineering als productie. Alle facetten voor productietechnologie – van conventioneel, tot additief en hybride – komen in demo aan bod op de technologiebeurs.

Groter dan vorige editie

Van ontwerpen tot maken

Machineering 2023 brengt de volledige waardeketen van ontwerpen tot maken in beeld. De belangstelling van de kant van exposanten is dusdanig dat de beursorganisatie besloten heeft de beursvloer uit te breiden tot 12.000 vierkante meter. Hierdoor wordt de editie 2023 groter dan de vorige editie in september 2021. Onder de exposanten bevinden zich veel bekende namen, zoals DMG Mori, Okuma, Yamazaki Mazak, Hermle, Trumpf, Unisign, RoboJob en Renishaw. Ook de leveranciers van hardmetalen gereedschappen doen dit jaar mee, waaronder Paul Horn en Ceratizit.

Additive manufacturing

Verder doen aanbieders van additive manufacturing technologie mee, waaronder EOS en Desktop Metal. Onderwerpen die aan bod komen zijn naast additive manufacturing ook datagedreven en predictief onderhoud, geconnecteerde machines en slimme materialen en engineeringsoftware. Naast het aanbod op de beursvloer kunnen bezoekers in de expert classes de laatste kennis opdoen, afkomstig van zowel de kennisinstellingen in België als ook uit de maakindustrie zelf. Daarnaast staan er debatten tussen kopstukken uit de industrie op de agenda.

Machineering (29, 30 en 31 maart) is gratis toegankelijk na registratie. Op donderdag 30 maart is de traditionele nocturne tot 22.00 uur. Gratis aanmelden kan hier

2 gedachten over “Machineering 2023 breidt uit met extra meters beursvloer

Reacties zijn gesloten.

Pin It on Pinterest