Sandvik heeft de Canadese ontwikkelaar van post processoren voor CNC-machines Postability gekocht. De activiteiten van het bedrijf worden samengevoegd met Mastercam. Postability ontwikkelt uitsluitend post processor voor de Mastercam CAM software.


Deze overname stelt Mastercam in staat om klanten te ondersteunen bij de integratie van de best in class post processor technologie van het Canadese bedrijf. Daarmee  wil Mastercam toegankelijker worden voor meer bedrijven wereldwijd. Postability was al Mastercam Business Partner.

Overname van het Canadese Postability

Unified Post Kernel

Jordi Spall, president van Postability, zegt dat de overname een logische stap is in de 15-jarige geschiedenis van het bedrijf. Dit geeft de Canadezen de kans om wereldwijd actief te worden. Postability heeft een Unified Post Kernel voor Mastercam ontwikkeld. Deze wordt voortdurend verder ontwikkeld om aan de sluiten op nieuwe Mastercam functionaliteiten. Tegelijkertijd is er een hoge mate van aanpassing mogelijk via  Mastercam’s MP postprocessor programmeertaal. Het Canadese bedrijf heeft post processoren ontwikkeld voor de meest gangbare CNC-besturingen en machinemerken, zowel voor freesmachines als draaibanken.

Reguliere resellerkanalen

De post processoren van Postability komen beschikbaar via de reguliere resellers van de CAM software. Behalve dat Mastercam gebruikers toegang krijgen tot de technologie van Postability, kunnen ze tegelijkertijd rekenen op de support. Postability blijft daarnaast samenwerken met de bestaande relaties.

Pin It on Pinterest