Mattie Lafleur, Sequence Architect bij ASML, heeft de kennisquiz van Manufacturing Technology Conference gewonnen. Hij had negen van de tien vragen juist beantwoord. De hoogste score van allemaal.


De ASML engineer kreeg de prijs uitgereikt tijdens het Techcafé bij Mikrocentrum. Hij had tijdens de kennisquiz op Manufacturing Technology Conference negen van de tien vragen juist beantwoord. Zijn enige foute antwoord was op de vraag welke parameter is geschikt voor procescontrole, bijvoorbeeld om de slijtage van een draaigereedschap te meten. Van de vier mogelijkheden, Ra, Rz, Rt en Rsm is Rz de parameter die niet hiervoor geschikt is. Deze conferentie ging volledig over de maakbaarheid van componenten voor de hightech industrie.

Bert-Jan Woertman overhandigt de winnaar de opleidingscheque van het Mikrocentrum


Award en opleidingscheque

Mattie Lafleur kreeg de 3D geprinte versie van de Knowledge Sharing Award en een opleidingscheque ter waarde van € 2.500 van het Mikrocentrum. De award werd uitgereikt door Vincent Deborde, senior sales directeur bij GE Additive. De fabrikant van 3D metaalprinters heeft de award geprint. Bert-Jan Woertman, algemeen directeur van Mikrocentrum, overhandigde de opleidingscheque.

Foto: senior sales directeur Vincent Deborde samen met winnaar Mattie Lafleur.

Pin It on Pinterest