Technishow

RoboJob neemt in maart 2024 opnieuw deel aan TechniShow, na een afwezigheid van zes jaar. “We zien TechniShow als meer dan alleen een beurs; het biedt een platform waar ideeën worden uitgewisseld en partnerschappen worden gesmeed en versterkt”, zegt Helmut De Roovere, CEO van RoboJob.


De laatste deelname van de Belgische aanbieder van automatiseringsoplossingen voor de verspaning dateert alweer van 2018. Sindsdien hebben Covid19 en de daaraan gerelateerde maatregelen telkens roet in het eten gegooid. Ondertussen is automatisering in de verspaning belangrijker dan ooit, zoals onlangs nog bleek tijdens de huisshow van Mazak (eveneens exposant op Technishow) waar RoboJob de recente innovaties op het vlak van automatisering demonstreerde aan twee Mazak Integrex machines. Ook in Utrecht demonstreert RoboJob live de automatiseringsoplossingen.


CEO Helmut De Roovere: deelname voor ons van strategisch belang


Meer dan 1.600 machines geautomatiseerd

RoboJob heeft in 15 jaar tijd meer dan 1.600 CNC-machines geautomatiseerd. Van  oplossingen voor het automatisch beladen van CNC-frees- en draaimachines tot en met de meest geavanceerde Tower systemen, goed voor 72 uur onbemande productie van kleine series en enkelstuks. De beslissing om opnieuw deel te nemen aan TechniShow is een strategische zet voor RoboJob, waarbij de nadruk ligt op de toewijding om voorop te blijven lopen in technologische vooruitgang op het gebied van CNC-automatisering. “Technishow is een ideaal podium om nieuwe oplossingen en innovaties te introduceren, zodat onze klanten alle mogelijkheden van CNC-automatisering kunnen ervaren”, aldus De Roovere.


Inzichten delen

Hij noemt deelname aan Technishow van groot belang voor RoboJob. “Het gaat niet alleen om het tonen van onze geavanceerde automatiseringsoplossingen, maar ook om het opnieuw in contact komen met onze klanten en partners uit Nederland en België. Deze beurs biedt een uniek platform om in gesprek te gaan met branchegenoten, inzichten te delen en samenwerkingsrelaties te versterken.”

De bezoekersregistratie voor TechniShow is inmiddels gestart. Hier kun je je gratis registreren.


Pin It on Pinterest