Wie nu eindelijk wel eens wil weten hoe bedrijven uit de industriële sector social media in B2B inzetten, kan 28 november terecht op het najaarsevent IndustrialSocialMedia. Onder andere Heembouw, afgelopen voorjaar winnaar van de eerste IndustrialSocialMedia Award deelt dan de ervaringen in het inzetten van social media in de industriële B2B markt.

[quote float=”right”]Infographic (onder artikel): impact social media[/quote]

IndustrialSocialMedia is een kennisplatform voor social media in de industrie, bouw en (installatie)techniek. Sinds het eerste event haken koplopers in het technische B2B enthousiast aan en delen ze kennis en ervaring met andere vakprofessionals. Ook dit keer wordt voor het NajaarsEvent in nauwe samenwerking met hen weer een programma opgesteld waarbij de professionals vanuit hun expertise input geven hoe zij social media in B2B inzetten.

Winnaar IndustrialSocialMedia Award
Leren van de Industrial Winners. Daar gaat het om op 28 november. “Er zijn al genoeg bijeenkomsten waar alleen de theorie van social media wordt besproken, zonder dat de praktijk uit het technische B2B aan bod komt”, zegt Björn Bouwmeester van Heembouw, dit jaar de winnaar van de eerste IndustrialSocialMedia Award. “Over social media praten is mooi, maar we moeten er mee aan de slag, het ons eigen maken en inbedden in de marketingmix. Alleen daardoor draagt social media uiteindelijk bij aan de bedrijfsdoelen.”

Praktijkervaringen delen
Op 28 november vertellen drie winnaars elk vanuit hun dagelijkse praktijk over: social media als onderdeel van de marketing(mix), het organiseren van social media en contentmanagement. IndustrialSocialMedia is te gast in het distributiecentrum van Technisch Unie. Als technische groothandel zet Technische Unie social media volop in, tijdens het najaarsevent leggen zij uit waarom en hoe zij dit doen. Andere sprekers zijn Hans Buskens van Pieter Bas Automatisering en Astrid van Lallegoy van Hitma. Na de presentaties zijn er twee workshopronden gepland. De bijeenkomst begint om 13.30 uur en eindigt rond 17.30 uur.
Het NajaarsEvent is gratis voor de bedrijven die dit jaar deelnamen aan de IndustrialSocialMedia Award. Andere bedrijven betalen 95,- euro (excl. BTW) per persoon.

Aanmelden kan bij: Jos Fleischeuer: jos@industrialsocialmedia.nl. Of vul het digitale aanmeldformulier in.

En voor wie nog twijfelt over de kracht van sociale media, bekijk deze infographic eens. Let op de meer dan 238 miljoen LinkedIn gebruikers. Maar bedenk ook dat onder de Twitter- en Facebookgebruikers ook de nodige zakelijke accounts zitten.
social media 2013
by Digital Insights

Pin It on Pinterest