Hurco gooit op de komende METAV het roer om. Prominent aanwezig op de stand is een F1 simulator, waarin bezoekers kunnen laten zien hoe snel ze op het virtuele racecircuit zijn. 

Snelle programmering

De hele stand op de METAV (van 28 februari tot en met 3 maart in Düsseldorf) wordt in F1 look opgebouwd, inclusief Hurco’s eigen Grid-Girls. “Onze machines onderscheiden zich met hun besturing, de snelste van de hele branche. Dat willen we met dit standconcept onderstrepen”, zo verduidelijkt Frank Smets, area sales manager voor de Benelux, het idee dat hierachter steekt. “We dagen bezoekers uit hun tekening mee naar de beurs te nemen, zodat we daar live kunnen laten zien hoe snel je een Hurcomachine met WinMax-besturing programmeert.” Als het Hurco-team langer voor de programmering nodig heeft dan de bezoeker thuis op zijn eigen machine met eigen besturing, dan geeft de machinebouwer een prijs weg.

Champagne en tickets

De F1 simulator is een 1:1 versie van een Formule 1 auto. De beursbezoekers kunnen gratis een rondje met de simulator rijden, waarbij virtueel een echt F1-circuit wordt bereden. Degenen die de snelste ronde van de dag rijdt, krijgt een fles champagne. De snelste ronde van de hele beurs wordt beloond met twee gratis tickets voor een van de F1-wedstrijden in 2012.

Hurco staat op de Metav in hal 16, stand F50

Meer informatie

Hurco

METAV 2012

Pin It on Pinterest