Greenock CAD Service en BEN-NC zijn een samenwerking aangegaan wat betreft VISI, het CADCAM-systeem voor modelmakerijen en matrijzenbouwers. BEN-NC is nu agent van Greenock CAD Service.

 

BEN-NC is een technische dienstverlener in de verspaning. Het bedrijf uit Vorden ondersteunt model- en matrijzenbouwers onder andere met NC-programmering en CADCAM. Voor dit laatste is de onderneming nu agent van Greenock CAD Service, dat in de Benelux reseller is van VISI. De implementatie van het pakket gebeurt door de reseller.

Modulair pakket
VISI is een CADCAM-systeem dat door Vero Software speciaal werd ontwikkeld voor model- en matrijzenbouw. Het is gebaseerd op de Parasolid kernel en biedt een volledig geïntegreerde CAD-CAM oplossing met een hybride solid/surface modeller en een efficiënte CAM applicatie voor 2- tot en met 5 assig simultaan frezen. Het pakket bestaat uit een aantal modules zodat steeds maatwerkoplossingen mogelijk zijn. Een van deze modules is VISI PEPS-Wire EDM, een module voor het draadvonken. Deze module bevat, net als de andere VISI-modules, functionaliteiten die afgestemd zijn op de praktijk van de model- en matrijzenmakers. Een andere module uit het VISI-pakket is bedoeld voor de productie van elektroden.

 

Meer informatie
BEN-NC
Greenock CAD Service

 

Pin It on Pinterest