Kun je additive manufacturing in de tankbouw inzetten? Dat vraagt Fons Geurts van GPI Tanks & Process Solutions zich af. Hij is een van de metaalondernemers die nu al een vraag hebben voor een van de sprekers op het Nationaal Metaal Congres begin maart.

Op 5, 6 en 7 maart vindt in de Brabanthallen in Den Bosch voor het eerst het duo-evenement MetaalExpo en het Nationaal Metaal Congres plaats. Het is een initiatief van VNU Exhibitions samen met de Federatie Productie Technologie (FPT) en de VIMAG. Tijdens het congres gaan 16 experts in op de vraag hoe je vandaag de dag winst kunt maken met kleine series. Jonas Van Vaerenbergh, directeur van LayerWise in Leuven, is een van de sprekers. Hij belicht hoe je flexibiliteit in de productie wint door laagsgewijs metalen producten op te bouwen.

Videovragen

Bezoekers aan het evenement kunnen vooraf mee de richting sturen van de lezingen. Ze kunnen namelijk vragen stellen, die de sprekers dan tijdens hun presentatie beantwoorden. Dat kan door je vooraf in te schrijven via de website en daar de vraag te stellen. VNU Exhibitions heeft een aantal metaalondernemers al hun prangende vragen gesteld. Daarvan zijn korte filmpjes gemaakt die je via de website van het duo-evenement kunt volgen. Fons Geurts vraagt aan Van Vaerenbergh bijvoorbeeld of deze denkt dat additive manufacturing toepasbaar is in de ketelbouw en zo ja, hoe. Benieuwd naar het antwoord? Dan zul je 5 maart aan het congres moeten deelnemen. Of Made-in-Europe.nu blijven volgen.

 

1 gedachte over “Wat kun je met additive manufacturing in de tankbouw?

Reacties zijn gesloten.

Pin It on Pinterest