Tjebbe Smit

De van Océ/Canon afkomstige Tjebbe Smit wordt de nieuwe algemeen directeur van KMWE Mechatronics. Hij treedt tevens toe tot de Executive Committee van KMWE Group en krijgt in die rol de eindverantwoordelijkheid voor KMWE Precision.


Edward Voncken, CEO KMWE Group, zegt over de nieuwe topmanager bij de groep: ”De ervaring en kennis van Tjebbe zijn een welkome aanvulling op de Executive Committee en hij zal een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de realisatie van de groeiambities en strategische doelen van KMWE Group.” Tjebbe Smit ziet de verdere professionalisering van de organisatie als een van zijn taken om daarmee de groei van de organisatie te ondersteunen en verdere ambities waar te kunnen maken.

Brede ervaring

Tjebbe Smit heeft de afgelopen 25 jaar verschillende leidinggevende functies bekleed bij Océ/Canon binnen diverse bedrijfsonderdelen en disciplines. Hij heeft daarmee een ruime ervaring in de High Tech Industrie opgebouwd. Hij bekleedde sinds 2014 de functie van Senior Vice President Manufacturing and Logistics bij Canon Production Printing. Daarvoor heeft hij diverse leidinggevende functies bekleed op het gebied van kwaliteit, inkoop en productie in Nederland, Singapore en Duitsland. Zijn benoeming bij KMWE gaat in per 1 mei 2021.

Pin It on Pinterest