De Zwitserse machinebouwer GF AgieCharmilles lanceert aan de vooravond van de EMO een speciale App voor de iPad. In de app kun je in de aanloop naar de EMO digitaal en interactief kennismaken met de fabrikant en  wat je op de stand in Hannover mag verwachten. De informatie zal de komende weken verder uitgebreid worden.

Ideaal platform

“In het huidige snelle en competitieve klimaat waarin onze klanten opereren, levert de iPad het ideale platform voor interactieve communicatieplatform om onze klanten over productontwikkeling, applicaties, vakkennis en customer service van GF AgieCharmilles te informeren”, zo zegt president-directeur Jean-Pierre Wilmes van GF AgieCharmilles over dit nieuwe communicatietool. Na de EMO gaat men de nieuwe machines en producten via de app verder presenteren.

Innovatief karakter

De lancering van de app sluit in zijn ogen aan op de wijze waarop de machinebouwer zich de laatste jaren profileert, namelijk als een leverancier van innovatieve frees- en erodeersystemen voor fijnmechanische onderdelen en de matrijzenbouw. Het bedrijf is een van de eerste machinebouwers die een app lanceert. Wel zijn er al meerdere gereedschapmakers die in de appstore van Apple een eigen app hebben.

Download gratis

De app kan gratis gedownload worden in de App Store onder zakelijke apps, GF AC.

Begin dit jaar verscheen in het digimagazine van Made-in-Europe.nu al een artikel over app’s voor de verspanende industrie. Lees dit hier.

 

Meer informatie

GF AgieCharmilles staat op de EMO in hal 27 stand D44

AgieCharmilles BV

 

 

Geef een reactie

Pin It on Pinterest