Na de EMO-bezoekers gaan ook de METAV-bezoekers kennismaken met de Lady in STYLE: fashion-model Elaine gaat op de beurs in Düsseldorf de eenvoud van de STYLE-besturing demonstreren.

Tekort vakmensen

“Ook in Duitsland heeft men moeite om technisch geschoold personeel aan te trekken. Onze besturing speelt daar op in”, zegt directeur-eigenaar Wouter van Halteren van Style High Tech. In alle uitingen legt de machinebouwer uit Bunschoten  steeds de nadruk op de gemakkelijke bediening van de eigen machinebesturing. “Elaine heeft echt maar een dag training gehad en kan een complete demonstratie verzorgen.” Geen G-code’s geen ISO-code’s maar in een paar stappen je bedoelingen overbrengen aan de machine.

Belangrijke markt

De Duitse markt is voor STYLE High Tech inmiddels een belangrijke markt geworden. Vooral sinds de onderneming in Duitsland een eigen verkoopkantoor heeft met eigen Duitse medewerkers. “Sindsdien zijn de verkopen pas echt gaan lopen.” Wouter van Halteren zegt Duitsland vooral interessant te vinden vanwege de vele machinebouwers en toeleveranciers aan deze sector; precies zijn doelgroep. “Wij bouwen frees- en draaibanken speciaal voor klanten die enkelstuks en kleine series produceren. Onze dialoog besturing is daar speciaal voor ontworpen.”

Nederlandse bezoekers

STYLE gaat niet alleen naar de METAV om de Duitse klanten te ontmoeten. Van Halteren vindt de beurs in Düsseldorf de leukste van de drie Duitse industriebeurzen voor de metaal (EMO, METAV en AMB) omdat hier relatief veel Nederlandse bezoekers komen. “Het is leuk om (potentiële-) Nederlandse klanten in een andere setting te ontmoeten. Het zegt wel iets over bedrijven die de moeite nemen om richting Duitsland te komen.”

 

Meer informatie

De METAV vindt plaats van 28 februari tot en met 3 maart in Düsseldorf.

STYLE High Tech heeft gratis toegangskaarten (waarde 26 euro) beschikbaar. Stuur hiervoor een email naar p.fakkeldij@stylehightech.nl

 

 

Pin It on Pinterest