Wordt de Techni-Show 2016 een beurs met minder machines? Dat zou best kunnen. De Techni-Show gaat de komende jaren van know how naar show how. Dat zegt de FPT-Vimag in een videoclip waarin vooruit wordt geblikt naar de toekomst. De clip staat prominent op de nieuwe website van de organisatie.

 

In 2016 viert de Techni-Show het 65 jarig bestaan. Wie denkt dat de beurs met pensioen gaat, zit er helemaal naast. De beurs wordt wel meer een netwerkevent voor de branche in de komende jaren. Netwerken en kennisvergaren, dat wordt het doel van de Techni-Show vanaf de komende editie. Maar ook: in plaats van een tweejaarlijks event wordt de Techni-Show een 24/7 informatieplatform. De beurs zelf wordt compacter, relevanter en nog meer toegespitst op wat de sector vraagt. Het concept is overigens nog geen uitgemaakte zaak. Iedereen mag een enquete invullen op Van knowhow naar show how  (URL nog niet actief). Geniet dus vooral van de 2014 editie van de beurs, want in deze vorm komt de Techni-Show waarschijnlijk niet meer terug.

Bekijk hieronder de videoimpressie van de Techni-Show 2016

 

Pin It on Pinterest