Next Issue

Het Belgisch designbureau Next Issue printte een complete stad met de Roland ARM-10 3D-printer. De wolkenkrabbers en moderne architectuur doen aan New York denken. De gebouwen hebben een maximale hoogte van 6 cm en zijn erg realistische weergaves van hedendaagse gebouwen.

Succesvolle toepassing met 3D-printtechnologie Roland DG

Designbureau Next Issue in Hasselt (B) gebruikte de nieuwe 3D-printer van Roland DG voor een project waarbij gebouwen driedimensionaal gerealiseerd dienden te worden. “3D-printen is een heel interessante techniek om 3D graphics tastbaar te maken”, aldus Maarten Bloemen, 3D-designer. “Het is fantastisch om te zien dat de kleinste details van je ontwerp zo nauwkeurig worden geprint.”

Lees het hele artikel en bekijk alle foto’s op 3D print magazine

Pin It on Pinterest