3D delta Week

Drie Nederlandse en één Vlaamse organisaties dompelen de Benelux volgend jaar een hele week lang onder in de wereld van 3D manufacturing. Flam3D, Mikrocentrum, Jakajima en Brainport Eindhoven slaan de handen ineen voor de eerste editie van de 3D Delta Week. Een grensoverschrijdend multi-event van 7 – 11 juni 2021.


“3D Delta Week gaat over het bundelen van het aanbod van de verschillende partijen om zo een concentratie van kennis, producten, diensten en een blik op de toekomst te genereren”, legt Tom Wessels van Mikrocentrum uit. Want de initiatiefnemers van dit evenement roepen andere organisaties die op welke manier dan ook met 3D manufacturing bezig zijn op om in de week van 7 tot 11 juni 2021 activiteiten te organiseren, onder de vlag van 3D Delta Week. Daarmee willen de vier initiatiefnemers een evenement van wereldklasse organiseren.

Vier organisaties slaan handen ineen om deelnemers te laten leren, ontdekken en netwerken in 3D productie

Lees verder op 3D Print magazine

Pin It on Pinterest