Bezoekers van de Techni-Show en ESEF kunnen dit jaar nog gemakkelijker hun weg vinden. VNU Exhibitions brengt namelijk begin maart tweee apps uit. Daarmee krijgen de bezoekers direct toegang tot het geavanceerd catalogussysteem.

Bart Strijker, cluster manager van het industrie portfolio: ”Met deze app haalt de bezoeker alle relevante informatie over de beurs en favoriete exposanten zo uit zijn broekzak. Dit leidt tot een andere manier van beursbezoek. Ineens een nieuw inzicht, waarbij een nieuwe categorie exposanten hoort. Zo’n inzicht ontstaat op een beurs. Zoek daar dan direct de bijbehorende exposanten bij.” Een beperkt aantal exposanten op beide beurzen kan deelnemen aan de app’s.

Handige tool

De bezoeker kan wel via de app alle exposanten vinden, persoonlijke lijstjes aanmaken, zich automatisch vooraf laten waarschuwen als bijvoorbeeld een interessante demo van start gaat. Ook seminars en lezingen kunnen aan de lijstjes toegevoegd worden. Verder bevat de app standaardfunctionaliteiten als overzicht van beurshighlights, overzicht van tweets, links naar openbaar vervoer & verkeersinformatie  en een plattegrond, van waaruit hij de detailpagina van de betreffende exposant kan benaderen. De app’s komen zowel voor het Apple besturingssysteem als voor Android beschikbaar.

De Techni-Show en ESEF vinden beiden plaats van 13 tot en met 16 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Volgt de beurzen op Twitter via #technishow en #esef2012

 

Pin It on Pinterest