Met een knipoog naar Apple introduceerde STYLE High Tech de nieuwe besturing

Wie de introductie van de nieuwe intuïtieve CNC-besturing van STYLE High Tech op de Techni-Show heeft gemist, kan voortaan ’s vrijdagsmiddag terecht voor het STYLE 4-uurtje. Zonder afspraak kan iedereen dan zelf aan de slag in de demoruimte in Bunschoten.

iPhone-concept

De Nederlandse fabrikant van CNC-draai- en freesbanken heeft vorige maand de nieuwe besturing gelanceerd. Deze is gebaseerd op het idee dat aan de besturing van de iPhone ten grondslag ligt: de gebruiker moet intuïtief, zonder gebruikershandleiding, zijn weg weten te vinden. “Het programmeren verloopt volledig intuïtief, zoals je bij Apple-producten gewend bent, waardoor de programmeertijd nog korter wordt”, zegt Wouter van Halteren, directeur van STYLE High Tech, over besturings 4.0. Met name is dit belangrijk voor het programmeren van enkelstuks en kleine series.

Upgradepakket

De machinebouwer heeft de besturing zo gebouwd, dat deze ook geschikt is voor de oudere machines. Bestaande klanten kunnen upgraden, ongeacht de leeftijd van hun draai- of freesbank. Hiervoor is een speciaal pakket ontwikkeld, dat ondermeer bestaat uit een nieuw 19 inch touchscreen en nieuwe hardware.

4-uurtje

Wie zich eerst zelf nog wil overtuigen van besturing 4.0, kan dat voortaan doen tijdens het STYLE 4-uurtje dat de fabrikant in april en mei elke vrijdag in de demoruimte in Bunschoten organiseert. Tijdens deze informele sessies kunnen geïnteresseerden op vrijdagmiddag tussen een en vier uur in de showroom zelf aan de slag met het programmeren van de demostukken. Afspraak maken is niet nodig. Dat laatste is wel handig voor wie zijn eigen werkstuk wil programmeren.

Meer informatie

STYLE High Tech

 

Pin It on Pinterest