Directeur Herman Lüth van PM Bearings (foto WTC Twente / Eric Brinkhorst)

PM-Aerotec in Hengelo heeft de WTC Twente Export Award 2012 gewonnen. De jury kent deze prijs onder andere toe vanwege de exportstrategie en de wijze waarop co-engineering projecten in het buitenland worden gerealiseerd. Daarmee verslaat deze toeleverancier de Aziatische concurrentie.

 

PM-Aerotec is de doorstart van Tecnovia van den Akker. Sinds mei van dit jaar opereert het bedrijf onder de vlag van PM Bearings. De 50 professionals die bij de twee vestigingen in Hengelo werken, worden nu beloond voor hun inzet en strategie. Via het moederbedrijf heeft de producent van metalen precisiecomponenten, complexe plaatwerkproducten en technische hoogwaardige modules toegang gekregen tot onder andere de defensie-industrie in de VS en opkomende Aziatische landen. Door de krachtenbundeling binnen de PM Group realiseert men een one stop shop strategie, die bij internationale klanten aanslaat. De jury heeft gelet op aspecten als exportstrategie, innovatie, ondernemerschap, ambitie, visie en resultaat.

Meer naamsbekendheid
Directeur Herman Lüth van PM-Aerotec ziet de award niet alleen als een beloning, maar ook als een “mooie manier om meer naamsbekenheid te krijgen in de regio in verband met de te verwachten groei en het aantrekken van personeel.”
De export award werd uitgereikt door Jeroen Roodenburg, ambassadeur Bedrijfsleven en Internationale Samenwerking bij het Ministerie van Buitenlandse zaken.

Meer informatie
PM Aerotec

 

Pin It on Pinterest