Bemet Plan-de-Campagne

In de nieuwste versie van Bemet Plan de Campagne is de Management Cockpit ook beschikbaar op smartphone en tablet. De manager die snel inzicht wil in zaken als machinebezetting, voorraad- en onderhanden werk positie en andere zaken, heeft daar nu dus mobiel toegang toe.

Mobiel inzicht in relevante bedrijfsdata

Plan de Campagne is het ERP-systeem van de Veenendaalse softwareleverancier Bemet International, dat verder ook CADCAM en APM-software aan de maakindustrie levert. Met deze laatste sofware organiseren verspanende bedrijven hun artikelgebonden werkplaatsvoorbereiding van alle CNC-hulpmiddelen om zo de productiviteit te verhogen.

 

Inzicht in functioneren bedrijf
Management Cockpit is een managementtool in Bemet Plan de Campagne. Deze toont de gebruiker totalen over een bepaalde periode, zoals afkeur op inkoop, inkoopwaarden, machinebezetting, scoringspercentage van offertes, verkooptargets voorraden en ook waarden voor herstelcalculaties. De gebruiker krijgt direct inzicht in het functioneren van het bedrijf als geheel en de verschillende aspecten van de organisatie. Door deze managementtool geschikt te maken voor zowel iPhone, iPad, Android smartphone en Android tablet is de gebruiker niet langer aan de kantooromgeving gebonden om meer inzicht in het functioneren van de onderneming te krijgen. De Management Cockpit is ook geschikt voor ondernemingen met meerdere vestigingen en meerdere BV’s. De gebruiker krijgt per BV inzicht in de verschillende gegevens.

 

Rechten instelbaar
Doordat de rechten van het softwarepakket per gebruiker ingesteld kunnen worden, is de tool ook geschikt voor bijvoorbeeld werkvoorbereiders, inkopers, verkopers en anderen. Ieder krijgt toegang tot die informatie die voor zijn functie relevant is.

 

Meer informatie
Bemet International

Pin It on Pinterest