3D Systems en GF Machining Solutions hebben hun samenwerking uitgebreid naar China en Taiwan. De Zwitserse machinebouwer is sinds deze maand de exclusieve verkooppartner voor de 3D metaalprinters. Beide bedrijven hebben hoge verwachtingen.

In Europa en de VS werken beide bedrijven al sinds een jaar samen als het gaat om de verkoop van 3D metaalprinters. Ook in de Benelux is GF Machining Solutions de verkopende partij als het om 3D metaalprinten gaat. Vanuit het Customer Innovation Center in Shanghai gaat GF Machining Solutions nu ook de AM-technologie vermarkten in China en Taiwan. Het gaat onder andere om de DMP Factory 500, Factory 350 en DMP Flex 350 metaalprinters.

350 medewerkers in China

Chinese en Taiwanese klanten kunnen in het Customer Innovation Center terecht voor onder andere consultancy als het gaat om de transitie van traditionele producttechnologie naar additive manufacturing. Hier werken experts van zowel GF Machining Solutions als 3D Systems gezamenlijk aan applicatieontwikkeling. Klanten kunnen er eveneens terecht voor validatie, om de opstap naar serieproductie te maken. Daarmee denkt men dat klanten hun AM-toepassingen sneller op de markt kunnen brengen. Volgens Herbert Koeck, VP bij 3D Systems, zoeken de bedrijven naar oplossingen om hun productie zo aan te passen dat ze hun concurrentievoorsprong kunnen behouden. De Zwitserse machinebouwer heeft zo’n 350 medewerkers in dienst voor China en Taiwan, waaronder een team dat zich volledig wijdt aan additive manufacturing.


2 gedachten over “GF Machining Solutions en 3D Systems samen in Chinese markt

Reacties zijn gesloten.

Pin It on Pinterest