Bert-Jan Woertman

Bert-Jan Woertman wordt de nieuwe directeur van Mikrocentrum. Voor velen in de Brainport regio, maar ook daarbuiten, is hij een bekend gezicht. Vanuit Philips is hij via de High Tech Campus Eindhoven en de TU/e campus de laatste jaren bezig met het bouwen van innovatieve ecosystemen bij de start-ups SocialMachines en AlphaBeats. En hij is Liaison Manager bij TU/e Innovation Space.

De komende jaren richt Mikrocentrum zich op het verder uitbouwen van de ambitie om dé ontmoetingsplek voor de hightech- en maakindustrie te zijn. Hierin staat de unieke combinatie van Opleiden, Ontmoeten en Ondernemen centraal. In Bert-Jan Woertman is de opvolger gevonden om aan dat groeiproces verder leiding te geven.

Jarenlange samenwerking met Mikrocentrum

Woertman is geen onbekende voor Mikrocentrum. Geert Hellings, die na 18 jaar in augustus afscheid neemt, zegt: “We kennen Bert-Jan Woertman al vele jaren. Dat gaat verder dan de tijd waarin we een dependance op de High Tech Campus hadden; we hebben ook in diverse projecten samengewerkt. Bert-Jan kent Mikrocentrum dus goed en wij hem. Bert-Jan is een echte community bouwer en verbinder.”

Samenwerken in slimme netwerken

De nieuwe directeur zegt uit ervaring te weten dat samenwerken in slimme netwerken het verschil maakt. “Door de uitwisseling van mensen, ervaring en ideeën worden kennis, creativiteit en ondernemerschap beter benut. Mikrocentrum speelt hierin een centrale rol. Als de nieuwe directeur wil ik met het team bijdragen aan nieuwe gezamenlijke successen voor klanten, partners en de hightech- en maakindustrie in zijn geheel.” 

Afscheid en kennismaking

In het najaar organiseert Mikrocentrum een bijeenkomst om Geert Hellings te bedanken voor 18 jaar inspirerend leiderschap en kennis te maken met Bert-Jan Woertman.

1 gedachte over “Bert-Jan Woertman nieuwe directeur Mikrocentrum

Reacties zijn gesloten.

Pin It on Pinterest