Dymato heeft de continuïteit van de onderneming geborgd. Colin Jennings (Manager Operations), Maarten Mertens (Manager Service) en Alianne Spyrakos (Marketing Manager) hebben als management team de dagelijkse leiding op zich genomen.


Hiermee zorgen Theo Coffeng en zijn echtgenote Ingrid, die Dymato hebben uitgebouwd, voor continuïteit op de langere termijn. Met de vertegenwoordiging van de machinefabrikanten Hyundai Wia, Mitsubishi Electric, Röders TEC, Hanwha, bavius , Gurutzpe en Hegenscheid MFD heeft Dymato een portefeuille om mee te groeien met de Nederlandse markt. “Klanten zoeken een partner die ze helpt bij de transitie naar een smart factory, bij de digitalisering en automatisering. Ze zoeken een partner die een complete oplossing aanbiedt, inclusief een sterk service apparaat”, zegt Theo Coffeng. Theo en Ingrid, die tevens bestuurslid is van FPT VIMAG, blijven wel betrokken bij strategische beslissingen.

Het Dymato MT: Aliane Spyrakos, die jarenlange marketing ervaring heeft in technische bedrijven, Colin Jennings die al sinds 2011 bij Dymato werkt, en Maarten Mertens, Manager Service met 25 jaar ervaring in de sector.


Directe communicatie blijft

De dagelijkse leiding van Dymato is nu in handen van Colin Jennings, die al sinds 2011 als Area Sales Manager bij Dymato werkt, Alianne Spyrakos, sinds enkele jaren Marketing Manager; en Maarten Mertens, een jaar geleden aangetrokken als Servicemanager. Wat verandert er voor de klanten? “De manier waarop we als Dymato met klanten omgaan, verandert niet”, zegt Colin Jennings. Hij ziet de directe communicatie en de korte lijnen als een sterk punt van Dymato. De persoonlijke relatie met de klant is belangrijk. Die houden we vast.”

Innovaties bij de fabrikanten

Hij ziet volop kansen voor de merken die Dymato vertegenwoordigt. “De fabrikanten die we vertegenwoordigen, innoveren; ze zitten met hun machines aan de bovenkant van de markt.”Colin Jennings wijst erop dat de Röders HSC bewerkingsmachines in Duitsland een stevige positie in de halfgeleiderindustrie hebben. Door de hoge nauwkeurigheid van deze machines en de integratie van CNC-frezen en slijpen komen zeer nauwkeurige werkstukken in één opspanning van de machine af met de mogelijkheid om op de machine tussentijds te meten en te compenseren, zoals Dymato demonstreerde tijdens de Tech-Demoweek. Hundai Wia heeft net een nieuw hoog nauwkeurig 5-assig verticaal bewerkingscentrum geïntroduceerd, de KF7300/5A , met een tafelafmeting van Ø 630 mm en verplaatsingen X/Y/Z 765/650/520 mm.

Contamination free draadvonken dankzij AI.

Contamination free draadvonken

Daarnaast levert Dymato turnkey oplossingen van machines met automatisering. Colin Jennings wijst verder op de draad- en zinkvonkmachines van Mitsubishi. Met de nieuwste generatie draadvonkmachine kan men contamination free precisiewerkstukken maken, een thema dat inde toelevering rond ASML actueel is. Deze strenge cleanliness eisen zijn naast digitalisering, het verduurzamen en inzichtelijk maken van de CO2 footprint nieuwe uitdagingen die op de verspanende sector afkomen.

1 gedachte over “Dymato borgt continuïteit met MT

Reacties zijn gesloten.

Pin It on Pinterest