Vooral dankzij veel inzet van de betrokken vrijwilligers, heeft het Verspanersforum deze week de nieuwe website in gebruik genomen. Hierdoor is de vakinhoudelijke informatie van het Verspanersforum niet alleen beter toegankelijk, voor de bezoekers is het ook gemakkelijker om informatie met elkaar te wisselen in het forum.

Beter toegankelijk

Gerrit van der Linde (webmaster): “Het was een hele klus om ook de interactieve tabellen op de site goed te laten functioneren. Verder zal de kwaliteit van onze gegevens op een nog hoger niveau worden gebracht. Ook werk ik aan een extra content-management-module voor derden. Dit betekent dat we deskundigen kunnen accrediteren om op de site artikelen te verbeteren en daarmee een rubriek of artikel te beheren”. De stuurgroepleden willen nu de site verder uitbreiden met vakinhoudelijke en praktische onderwerpen. De interactieve tabellen en formules worden vaak geraadpleegd. Ook de instructieboeken en software voor CNC personeel en scholen, vinden hun weg naar de locaties in het land waar wordt geproduceerd.

Nu de website klaar is, kan het Verspanersforum zich weel helemaal richten op het realiseren van de missie. Op de komende Metavak gaat men daar meer over bekend maken.

 

Meer informatie:

Bekijk hier de vernieuwde website

Geef een reactie

Pin It on Pinterest