Wie dit jaar de Techni-Show bezoekt, maakt kans op een gratis 3D printer, iPad of meetsysteem, bepaalt zelf de prijs voor een startgat vonkboormachine fietst mee tegen kanker. De eposanten hebben elk hun eigen marketingacties bedacht.

Goede doel

Tuwi steunt dit jaar een goed doel. Op de stand (hal 7.C010) zet de machineleverancier twee computergestuurde trimfietsen neer waarmee je virtueel de Alpe d’Huez kunt beklimmen. Tuwi betaalt voor elke kilometer die de bezoekers fietsen, een bedrag aan de organisatie Alpe d’Huzes, die op 7 juni weer de beklimming van de Alpenberg organiseert ten bate van KWF Kankerbestrijding. Als bezoeker mag je na het fietsen meesponsoren: geeft je minimaal 5 euro aan de stichting, dan ding je mee met de veiling van de fietsen. Ook die opbrengst gaat volledig naar KWF Kankerbestrijding.

3D Printer of meetsysteem

Renishaw Benelux en Widenhorn zoeken het met hun marketingacties in het weggeven van een product. Wie zich via de website van Widenhorn registreert voor een beursbezoek, maakt kans op een 3D printer, om precies te zijn de 3D Touch 3D printer. Deze wordt verloot onder alle registraties via Widenhorn Rapid Prototyping & Rapid Manufacturing. Widenhorn staat op de beurs in hal 11.D008. 

 

 

 

 

Wie nog een compleet RMP60 meetsysteem van Renishaw zoekt, kan zich het beste via de website van deze exposant aanmelden. Het gaat hier om een radiografisch meetsysteem, geschikt om processen te automatiseren. Renishaw Benelux (hal 11.B076) verloot het systeem onder de bezoekers die zich via deze website aanmelden.

iPad

Heidenhain geeft een iPad weg. Echter: niet voor niets. Op de stand in hal 11.C082 vindt de programmeerwedstrijd plaats. Met behulp van MANUALplus 620 kunnen de bezoekers zelf een werkstuk programmeren voor een draaibank. Deze eierdop kan men vervolgens op een CNC-draaibank produceren. Onder alle deelnemers verloot Heidenhain een iPad.

Machineveiling

AgieCharmilles organiseert op de Techni-Show een heuse veiling. Beursbezoekers kunnen bieden op de DRILL 20, een CNC-gestuurde startgat vonkboormachine, bedoeld voor het maken van startgaten voor draadvonkwerk in geharde staalsoorten en carbide. De startprijs die de veilingmeester hanteert is 14.000 euro. De hoogste bieden wordt op de laatste beursdag, vrijdag 16 maart, tegen 17.00 uur bekend gemaakt. AgieCharmilles staat in hal 8.B090.

De Techni-Show 2012 begint dinsdag 13 maart en duurt tot en met vrijdag 16 maart in de Jaarbeurs Utrecht.

 

Pin It on Pinterest