Wie mag zich dit jaar Slimste bedrijf van Nederland noemen?

Syntens organiseert dit jaar voor de derde keer de verkiezing Slimste bedrijf van Nederland. Die titel sleept dit jaar toch zeker een verspanend bedrijf of een aanbieder van 3D printing in de wacht?

Resultaten boeken
Syntens Innovatiecentrum organiseert de verkiezing Slimste bedrijf van Nederland specifiek voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Zij kunnen door mee te doen laten zien hoe ze hun werk zo organiseren dat medewerkers hun talenten en passie optimaal kunnen inzetten om daarmee resultaten te boeken. De jury let op zaken als leiderschap, flexibilisering, zeggenschap van medewerkers en hoe het bedrijf talenten en vakmanschap benut.

Ingrediënt voor succes
“We dagen vooral de ‘bakker om de hoek’ of de kleine bouwondernemer uit, want juist daar kunnen innovaties en slimmer werken het verschil maken”, zegt juryvoorzitter Hans Biesheuvel. “Medewerkers en hun omgeving betrekken, talenten gebruiken en ontwikkelen leiden tot een hogere arbeidsproductiviteit. Slim werken is voor elke mkb-ondernemer een ingrediënt voor succes.”

Aanmelden
Wie mee wil doen, kan zich tot 21 oktober inschrijven via de website MKB Krachtcentrale. De winnaar wordt 27 november tijdens de Energiedag bekend gemaakt. En als je je bedrijf uit de verspaning of 3D printindustrie aanmeldt, laat het de redactie van Made-in-Europe.Nu ook even weten (redactie@made-in-europe.nu). Wijden we er meteen een artikel aan.

 

Pin It on Pinterest