Lang Technik biedt automatiseringsoplossingen voor uiteenlopende toepassingen: van eenvoudig tot geavanceerd.

De themadagen van Hagro Precisie draaien dit jaar om het thema méér uit de draaimachine halen met het juiste draai- en opspangereedschap. De demo’s worden gegeven op een Hurco TMM8.

 

Hagro stelt de draaigereedschappen van Boehlerit centraal op 21 en 22 november in het democentrum in Schaijk. Thema is dit keer Bij Hagro draait het om meer… Materialen die bewerkt gaan worden, zijn onder andere RVS304, duplex, Alloy625, Ck45, 42CrMo4, aluminium en nylon.

Hagro Precisie organiseert ook dit jaar weer Demodagen. De foto is een beeld van de demodagen van 2011.

Krimphouders

Op de demodagen wordt verder gedemonstreerd welke voordelen het krimpen van gereedschappen biedt bij het draaien. Dat gebeurt met de krimphouders van Bilz. Van dezelfde leverancier worden ook de synchrotappen gedemonsteerd. Van Fette worden frees- en tapgereedschappen getoond, terwijl van Mitutoyo het meten van oppervlakteruwheid aan de orde komt.

Automatisering
Hagro Precisie is ook dealer voor Lang Technik. Deze Duitse fabrikant heeft onlangs een nieuwe catalogus gepresenteerd die een compleet overzicht geeft van zowel alle opspansystemen als automatiseringsoplossingen. Aan de hand van toepassingen kan de klant kiezen wat het beste bij zijn bedrijf past. Lang Technik biedt zowel instapoplossingen, zoals de Eco-Compact, als meer geavanceerde systemen, zoals de Eco-Tower met 60 pallets. De Tower-Cell voegt hier nog robottechnologie aan toe. De gepatenteerde omsluitende spanvertanding van de Makro•Grip centreerspanners en het robuuste en hoognauwkeurige 0-punt spansysteem Quick•Point maken de automatiseringsoplossing compleet.

Meer informatie
Hagro Precisie

 

Pin It on Pinterest