Lazzati

GB Group gaat de Italiaanse machinebouwer Lazzati vertegenwoordigen in de Benelux. Lazzati is een Italiaanse machinebouwer van kotterbanken en beweegbare kolom freesmachines, die al sinds de start in 1939 een zelfstandig familiebedrijf is.

 

TMMT High Tech in Eindhoven, onderdeel van de GB Group, heeft de exclusieve rechten van de Italiaanse fabrikant voor België en Nederland verworven. Per direct is men ook het aanspreekpunt voor service en onderdelen van de Lazzati machines die al in de markt staan.

 

Hydrostatisch gelagerd
Lazzati bouwt sinds 193 T-vorm, beweegbare kolom freesmachines en kotterbanken. Tegenwoordig worden deze gebouwd met hydrostatische geleidingen, met boorspindels van 130 tot 260 mm en vermogens tot 150 kW. Niet alleen de tafel is hydrostatisch gelagerd, tegenwoordig bouwt het Italiaanse bedrijf ook hydrostatisch gelagerde spindels voor een hogere nauwkeurigheid in de productie. Er is een keuze uit verschillende automatische freeskoppen en draaitafels. GB Group ziet volop kansen voor Lazzati op de Nederlandse markt, die het steeds meer moet hebben van hoogwaardige productie, waar het Italiaanse bedrijf met de CNC-technologie op inspeelt. De 25.000 vierkante meter grote fabriek van Lazzati staat vlak bij Milaan. GB Group TMMT High Tech heeft inmiddels 23 Italiaanse agentschappen in portefeuille.

GB Group
Lazzati 

 

Pin It on Pinterest